Våra tjänster

BOKA KOSTNADSFRI FÖRETAGSKONSULTATION

Ta reda på vad vi kan göra för ditt företag. Boka en kostnadsfri företagskonsultation. Vi tar emot bokningar i våra lokaler på Westcoast Elite, Norra Ågatan 40 i Mölndal.

Vi föreläser om mat, fysisk aktivitet och mental hälsa för att ge några exempel. Tanken med föreläsningarna är att ge ökad kunskap och förutsättningar till en god hälsa, att sprida tips kring hur man tar hand om sig själv. Vi föreläser med en öppen inställning och utan pekpinnar utifrån tanken att lyssnaren får “plocka russinen ur kakan”. Föreläsningar ges på 30-60 minuter utifrån kundens önskemål.
Boka en coach till arbetsplatsen för att öka chanserna att nå era målsättningar. Coaching är en samtalsteknik som ska hjälpa människor att nå mål genom att fullt ut använda sina förmågor. Vi erbjuder dessutom en variant som kallas speed-coaching där man under mycket korta sessioner (cirka 20 minuter) använder sig av samma principer för att ta första steget till att utveckla idéer och möjligheter eller för att komma över mindre hinder.
Boka en massör till arbetsplatsen några dagar i månaden som en förmån för företagets anställda eller för till exempel en spadag eller ett idrottsevent. Ring oss så löser vi resten.
Dans, funktionell träning, styrke- eller konditionsträning är exempel på vad vi erbjuder. Kontakta oss för mer information.
Vi erbjuder kartläggning och hälsoinsatser för ditt företag.

Vill du ha en färdig lösning så är MyCare ett färdigt koncept för dina medarbetare. Vi kommer till din arbetsplats och med hjälp av kunskapsspridning, individuella mätningar och resultatinriktade insatser så får vi din personal att må optimalt. Det kan också bidra till att din personal presterar på topp på arbetsplatsen och i förlängningen slipper kostsamma sjukskrivningar.

Kontakta oss för mer information eller boka en kostnadsfri företagskonsultation.

Fråga oss gärna om du har egna önskemål.

Vi ser fram emot att höra av er!

Kontakta oss