Tjänster för privatpersoner

Vi tar emot bokningar i våra lokaler på Westcoast Elite, Norra Ågatan 40 i Mölndal.

Boka tid här

Vi kan genom vår gedigna kompetens och utbildning inom hälsoområdet erbjuda dig som privatperson ett antal tjänster till hög kvalitet. Se mer information om våra tjänster nedan.

Under våra behandlingar står du som kund alltid i fokus. Vi erbjuder svensk klassisk massage och triggerpunktsbehandling utifrån dina önskemål.
Coaching är en samtalsmetodik som ska hjälpa människor att nå mål genom att fullt ut använda sina förmågor. Genom att träffa en coach så får du guidning genom den livsstilsförändring som du önskar. I kombination med en djup kunskap inom kostrådgivning så ger vår coaching dig god hjälp på vägen oavsett din förändring är kost- och livsstilsrelaterad eller gäller en förändring av ett helt annat slag!

Coaching/kostrådgivning erbjuds även online via Skype eller Facetime.
Fysisk aktivitet och träning har en positiv inverkan på hälsan och främjar en frisk kropp som orkar med vardagens påfrestningar. Vår personliga träning har sin bas i den funktionella träningen. I en fullspäckad vardag är det ibland svårt att få tid till träning. Vi kommer därför hem till dig och tränar, inga redskap eller medlemskap behöver alltså köpas!
Förutom våra hälsotjänster erbjuder vi försäljning av hälsorelaterade produkter från Forever Living samt goda och näringsberäknade matlådor anpassade för just dig i samarbete med Cleanfood.
Beställningar
Hälsoprodukter från Forever Living
Matlådor: via e-post till daniel@weknowhealth.se
För mer information:
Hälsoprodukter Forever Living: jonna@weknowhealth.se
Matlådor: daniel@weknowhealth.se

Vi ser fram emot att höra av er!

Kontakta oss