Vilka är vi?

Daniel Makropulos

Fil. Kand. Hälsopromotion inriktning Kostvetenskap

Mitt namn är Daniel och jag är en 34-årig matälskare. Jag har alltid fascinerats av vad det är som driver en person till förändring. Detta intresse i kombination med min bakgrund som kock banade väg för beslutet att läsa programmet Hälsopromotion med inriktning kostvetenskap vid Göteborgs Universitet.

Förutom min examen därifrån sommaren 2015 har jag även en stor kunskapsbas utifrån de erfarenheter jag berikas med i mitt arbete som coach vid Xtravaganza. Jag har sedan länge jobbat som instruktör för olika typer av gruppträningspass med fokus på funktionell träning. Jag är licensierad tränare i träningsformen Ruffie som har utgångspunkt i kampsport och brottning. Med den bakgrund jag har kan jag hjälpa er att få ett nytt perspektiv på vad som menas med att äta hälsosamt!

Kontakta mig:
Telefon: 070 21 28 235
E-post: daniel@weknowhealth.se

Jonna Karvinen

Fil. Kand. Hälsopromotion inriktning Kostvetenskap

Jonna heter jag. Jag är en gladlynt människoälskare som ständigt är i rörelse. Med en bakgrund innehållande allt från vård- och omsorgsyrken till servicebranscher fann jag mig till rätta när jag började arbeta med människors hälsa 2011. Då startade jag min första egna verksamhet inom området. Sedan dess är arbetet med att förbättra människors välmående ett ständigt aktuellt ämne för mig och på olika sätt en del av min vardag.

För att utveckla mitt hälsointresse påbörjade jag 2012 en hälsovetenskaplig utbildning vid Göteborgs universitet. Parallellt med dessa studier utbildade jag mig till diplomerad massör, vilket idag också är en del av vårt tjänsteutbud. Att på olika sätt inspirera människor att förändra sin hälsa till det bättre och trivas med livet är vad som driver mig! Jag ser därför fram emot att träffa dig för att se hur jag kan hjälpa dig, ditt företag eller din verksamhet. Kontakta mig gärna för en konsultation.

Kontakta mig:
Telefon: 079 02 57 554
E-post: jonna@weknowhealth.se